Állj mellém és Random az Év könyve döntőben

Utolsó fordulójához érkezett az idei évben elsőként megrendezett Az Év könyve szavazás, ahol legnagyobb örömömre az Állj mellém és a Random is döntős lett! 

Szeretném mindenkinek megköszönni az eddigi támogatást és szavazatokat, fantasztikus érzés két könyvvel is szerepelni a döntőben, főleg úgy, hogy azonos kategóriába kerültek, ahol csak az egyikre lehet szavazni, de ennek ellenére is mindkettő bekerült a legjobb tíz közé. 

Hálásan köszönöm mindenkinek, aki szavazott, és szavaz rám az utolsó körben is

Eddig sem, és most sem kérem, hogy melyikre szavazzatok, ezt teljesen rátok bízom, én már annak is nagyon örülök, hogy mindkét könyv versenyben van. Az Állj mellém döntőzésének azért, mert az IOV trilógiák befejező kötete, és hát a második Szirtes csapat mindig is kiemelt helyet fog elfoglalni a szívemben, a Random pedig azért, mert még az SzJG előtt írtam, és vagy 13 évet várt a megjelenésre, ami után ennyire rövid idő alatt ennyire ismert és sikeres könyv lett. A Random emiatt (is) az egyik legnagyobb büszkeségem, és az, hogy a megírása után több, mint egy évtizeddel végre megjelent, majd rögtön az Év könyve döntőben láthatom, a legjobb dolgok egyike, ami valaha történt velem. 🥺

Éppen ezért mindenkinek nagyon köszönöm a BÁRMELYIK könyvemre leadott szavazatot, én nem tudom, és nem is szeretném megmondani, hogy aki szereti a regényeimet, és esetleg rám szavazna a döntőben, melyikre essen a választása, abszolút az olvasókra bízom a döntést, nagyon köszönöm azt is, ha az Állj mellém, és azt is, ha a Random kapja a voksot. 🙂 A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE

 

És még egy nagyszerű hír. A Random borító kategóriában is döntős, amit külön köszönök, mert a kedvenc borítóm magamtól (nem csak a döntő miatt mondom, már ebben a májusi tiktok videóban is a Randomot raktam előre)

@leinerlaura

Válasz @cs_zsuzsanna részére nem volt könnyű választani, de végül ez az 5 kedvencem ☺️

♬ Bulls In The Bronx – Pierce The Veil

 

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki szavaz a Random borítóra, tényleg a kedvencem a Moleskine kinézete miatt. 

A Random és az Állj mellém is döntős tehát az Az Év könyve szavazáson, ami óriási elismerés és megtiszteltetés, és őszintén nagyon köszönöm!

(Külön köszönet a Rajmi-army tagjainak 😀 )