Megjelent a Bízz bennem

Csütörtökön az L&L könyvesboltban, péntektől pedig mindenhol megjelent a Bízz bennem, az Iskolák versenye II. trilógia első része.

A Bízz bennem elérhető ebook formátumban is, többek között az Apple Books áruházban, a Google Play áruházban, illetve mobi és epub fájlban is megvásárolható.

Az elmúlt napokban megérkeztek hozzám az első reakciók és vélemények a könyvről, én pedig őszintén szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan és ilyen szinten megszerettétek az új trilógiát, tényleg elképesztőek a visszajelzések. 

Köszönöm, hogy szeretitek a témát, köszönöm, hogy szeretitek az üzenetet, köszönöm, hogy szeretitek a szereplőket (nem is akármennyire), és nagyon-nagyon köszönöm, hogy szeretitek a csapatot. Határtalanul boldog vagyok a második trilógia fogadtatásától.

A Bízz bennem nagyon friss, csupán két napja jelent meg hivatalosan, így minden kérdésre később válaszolok majd egy másik bejegyzésben, mert most szeretném, ha azok az olvasóim is nyugodtan elolvashatnák spoilerek és nagyobb cselekményleírás nélkül a könyvet, akik csak ezután kezdik majd. Addig is köszönöm a türelmet, és még egyszer nagyon köszönöm, hogy ennyire szeretitek Sáráékat. 

És majdnem elfejtettem, pedig ezzel akartam kezdeni. A Paramore – Ignorance YouTube kommentszekciója elesett a napokban, annyira sok olvasó ment hozzászólást írni a számhoz. Nagyon nevettem, amikor megláttam, hihetetlenek vagytok, minden második hozzászólás a tiétek. 

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok a könyvhöz, azoknak pedig, akik már el is olvasták, nagyon köszönöm!