Noble Rock Christmas

November 20-tól kapható a Noble Rock Christmas mini kollekciója, amibe két karácsonyi pulcsi került újdonságként. Már mindkettő megérkezett hozzám, elképesztően tetszenek, az egyik egy klasszikus fekete pulcsi mikulás sapkás Noble Rock logóval, a másik pedig egy ejtett vállú fehér pulóver Noble Rock Christmas felirattal.

A kétfajta karácsonyi felső mellé érkeznek új karkötők, visszakerült az őszi/téli kollekció piros-fekete és hosszú ujjú pólója, a Noble Rock sapka és fekete sál, továbbá lesz két outlet termék, a Horror movies póló és a NR leggings, így ha valaki lemaradt róla, még beszerezheti karácsonyra.

A termékek extra limitáltak lesznek, és előfordulhat, hogy valami hamar elfogy, ezért ami esetleg érdekel, azt érdemes időben megrendelni, mert az év vége miatt semmiből nem érkezik már restock.

Mindenkinek nagyon köszönöm azt a határtalan szeretetet, amivel a Noble Rock-hoz álltok, hihetetlen, hogy tavasszal indult az egész, most pedig a Noble Rock Halloween után itt a Noble Rock Christmas. Remélem nektek is annyira tetszik, mint nekem!