Kedvenc LL szereplő 2023

Negyedik alkalommal dobtuk fel az unalmas január végét az instámon sztoriban zajló Kedvenc LL szereplő szavazással, amin idén (is) taroltak a Bexi szereplők, immáron kiegészülve a Kedvenc LL felnőtt kategóriával, amit Körte nyert.

Hálásan köszönöm, hogy naponta úgy huszonötezren szavaztatok az instámon, aminek eredményeképpen így alakultak a fordulók:

Elképesztően élveztem az idei szavazást is, köszönöm a hatalmas részvételt, és persze a rengeteg üzenetet, amik jórésze a „nem tudok dönteni”, vagy „véletlenül másra nyomtam!” volt, azonban legnagyobb számban azzal kapcsolatban kaptam visszajelzést, hogy sérelmeztétek az egyrészes könyvek szereplőinek túl gyorsan történő kiesését, akik nyilvánvalóan nem egyforma eséllyel indulnak a sorozatszereplőimmel szemben. Szinte felrobbant a bejövő mappám Szasza, Noel, vagy éppen a Mindig karácsony szereplők kiesésénél, de a Közhelyek Vlad-Shannen párosának korai búcsújánál is nagyon sokan írtatok. Mivel ez az egész LL karakterek megmérettetése azért indult anno, hogy jól érezzük magunkat, és feldobjuk a téli napokat, természetesen figyelek a reakciókra, és mivel úgyis évről-évre fejlődik ez az egész szavazás (először csak egy kategória volt, aztán külön kerültek a fiúk-lányok, majd idén a felnőttek is kaptak saját fordulót), jövőre biztos, hogy külön veszem a sorozat és egyrészes könyvek szereplőit, hogy fair legyen a verseny, és kiderüljön, egy saját kategóriában hogy boldogulnak el azok az egyébként nagyon is közönségkedvenc szereplők, akik sajnos mindig alulmaradnak a sorozatokkal szemben.

Úgyhogy jövőre folytatjuk, nagyon köszönöm, hogy velem voltatok, és persze így a végére pár szót az eredményről. Az SzJG szereplők, és főleg Máday kiesése engem is meglepett, ahogyan a második Szirtes csapat helyezése is, akik brutálisan nagyot mentek, és fantasztikus módon második helyen végeztek mindhárom kategóriában.

Bexiék pedig… Hát, ők Bexiék, vitték az egészet, ráadásul ugye a márkerséget nem lehet letenni. Az örökre szól.

De azért nagyon szép volt a második IOV trilógia szereplőinek eredménye is, igazán büszke vagyok rájuk.