Kedvenc LL szereplő 2020

Kedvenc LL karakter

BEJEGYZÉSEK

Néhány nappal ezelőtt teljesen spontán elindítottam az instagram oldalamon egy szavazást, hogy kiderüljön, ki a kedvenc Leiner Laura szereplő. A több napig tartó megmérettetés óriásit ment, és minden várakozásomat felülmúlta az érdeklődés.

Számomra is nagyon érdekes volt látni, hogyan alakul a verseny, miközben szándékosan nem reagáltam sem kommentekre, sem pedig privát üzenetekre (pedig rengeteget kaptam), hogy véletlenül se befolyásoljak semmit. Sőt, azt sem árultam el, hogy kinek drukkoltam. A kedvenc LL karakter szavazás részletes eredményeit ebben a bejegyzésben foglalom össze, hogy azok is láthassák mi történt, akik lemaradtak róla, vagy esetleg nincs instájuk.

Viszont nagyon fontos, hogy ez a szavazás az instagram oldalamon, sztoriban történt hat napon keresztül, és azoknak az olvasóknak a véleményét tükrözi, akik részt vettek a játékban. Én is nagyon sajnáltam néhány (szerintem is) idő előtt kiesett szereplőt, megint más karakterek pedig még véleményem szerint is meglepően sokáig versenyben maradtak a többiekkel szemben, de ez ilyen, a többség szavazata döntött.

Az első fordulóhoz én adtam meg kezdésnek 32 szereplőt. Igyekeztem minden könyvemből a visszajelzések alapján legnépszerűbbeket kiválasztani, azonban így is nehéz dolgom volt, főleg például a Mindig karácsony könyvemmel, ami túl friss ahhoz (a szavazáskor csupán 9 hete jelent meg), hogy a tényleges közönségkedvencekről legyen elég infóm. Mindegy, végül sikerült kiválasztottam vegyesen 32 szereplőt a regényeimből, és nagy örömömre viszonylag kevesen reklamáltak hiányzó kedvenceket. (A Bexiből Aszádék és Andris-Robi az SzJG-ből azért maradtak ki, mert nehéz, sőt, szinte lehetetlen őket különszedni, így nem lett volna értelme külön berakni őket a szavazásba. Ennek ellenére tudom, hogy rengetegen szeretitek őket, ahogyan én is.)

Amikor meglett a 32 szereplő, a neveket kinyomtattuk, és összesorsoltuk őket. Ezt szintén megmutattam insta sztoriban, hogy teljesen szabályos legyen a verseny. 

Aztán feltöltöttem a szavazást, és kezdődtek a fordulók, aminek az eredménye a következőképpen alakult:

Elődöntő:

És a döntő:

Döntetlen lett. 😀

Azt gondolom, ennél jobban nem is alakulhatott volna. Én sem számítottam arra, hogy ez lesz, de így utólag belátva azt hiszem a szívem mélyén ennek az ötven-ötvennek örülök a legjobban.

Nagy Márk és Cortez összecsapására 24 óra alatt összesen 28933 szavazat érkezett, és hogy ez milyen arányban oszlott el, az szerintem maradjon az én titkom, mert ha az az 50-50 bármelyik fiú felé elmozdult volna végül, akkor elmondanám, de így, hogy 50-50 a vége az insta sztorim kiírása szerint is, nem tudok győztest hirdetni, a Nagy Márk vs. Cortez döntő a legnagyobb meglepetésemre és boldogságomra egyszerűen döntetlen lett. 

Köszönöm, hogy ennyire jól szórakoztunk az elmúlt napokban, köszönöm, hogy részt vettetek benne és tetszett a játék, köszönöm, hogy ennyire nagyon szeretitek a könyveim szereplőit, és köszönöm, hogy végig drukkoltatok és szavaztatok.

Szerintem máskor is lesz még hasonló játék, mert tényleg nagy sikere volt.