Megjelent a Kalauz 2.0

A mai napon hivatalosan is megjelent a Szent Johanna gimi Kalauz 2.0 

És ezzel egyidőben tíz éves lett a Szent Johanna gimi.

https://www.facebook.com/leinerlauraofficial/videos/505139646848767/

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt napokban gondolt a sorozatra, és nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg képet, videót és üzenetet, amit küldtetek nekem az instagram oldalamon.

Az elmaradt dedikálás miatt egy elég rendhagyó aláírása volt az L&L-es Kalauz 2.0 előrendeléseknek, és végül, ha nem is pont úgy, ahogy terveztem, de elég emlékezetesre sikerült a megjelenés, és a kötetek dedikálása is. (Az alábbi instagram poszt lapozgatós, két nap felvételei és képei szerepelnek benne)

Nagyon fontos, hogy az aláírás kizárólag az L&L könyvesbolt előrendelésekre vonatkozott, mert az L&L könyvesbolt dedikálása maradt el április 22-én. Amint lehetőség lesz rá, természetesen tartunk majd dedikálást a könyvesboltban, azonban sajnos még nem tudni, hogy mikor.

A kötet a mai naptól mindenhol kapható (egyelőre a könyvesboltok zárvatartása miatt csak online). A Kalauz 2.0 kötettel kapcsolatos gyakran ismételt kérdések válaszait az előző bejegyzésemben lehet olvasni. 

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok a kötethez, és köszönöm, hogy tíz éve ennyire nagyon szeretitek a Szent Johanna gimit.