Random utánnyomás

A Random a megjelenést követően rekordidő alatt elfogyott, amiért végtelenül hálás vagyok. Természetesen már akkor azonnal intézni kezdtük az utánnyomást, aminek érkezésére a nyomda visszaigazolása alapján legkorábban július elején lehet számítani. Sajnos nem tudom, hogy a nyomda telítettsége, vagy a fennálló papírprobléma az oka, de engem is nagyon elkeserít ez a hosszú várakozási idő, abszolút nem erre számítottam, éppen ezért szeretnék türelmet kérni, érkezik a Random, én is tűkön ülve várom, de sajnos nem tudom megsürgetni a folyamatot. A könyv utánnyomása így is két körben érkezik, először július 7-én, utána pedig egy hét múlva is jön belőle, ha esetleg időközben megint elfogyna, mert óriási az érdeklődés a kötetre, amit ezúton is nagyon köszönök!

Várhatóan tehát egy hónap múlva jön a Random, ha változás van a dátumban (esetleg valami csoda folytán előbb jön) azonnal jelezni fogom, a kötet pedig addig is elérhető ebook formátumban, ebben a bejegyzésben összeszedtem a linkeket, ahol megvásárolható. 

Köszönöm szépen a megértést, és hogy ilyen sokan várjátok az utánnyomást. Sajnos én sem így terveztem a Random bemutatkozását, ez kicsit nálam is felborított mindent, mert így jóformán a könyv megjelenése május eleje helyett júliusban lesz…   Nem nagy vigasz, de próbálok abba kapaszkodni, hogy ha a Random ennyire sokat várt arra, hogy kiadásra kerüljön (2009 óta), akkor ez az egy hónap már hátha gyorsan elrepül.  Érkezik a könyv július 7-én az L&L könyvesboltba és a webshopra is. 

A Random második kiadásának borítója: