(Megint) megjelent a Random

Megérkezett az L&L könyvesboltba, és a könyvesbolt webshopjára a Random utánnyomás első adagja.

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a türelmet, tudom, hogy sokan hónapok óta várjátok, és én is nagyon régóta szeretném hozni ezt a bejegyzést, ahol végre kiírhatom, hogy újra megvásárolható a Random!

Hogy minél előbb újra kapható lehessen, az utánnyomás két adagban lett kérve, a kevesebb érkezett előbb, így előfordulhat, hogy megint elfogy a könyv, de ebben az esetben nem kell sokat várni, a második, nagyobb kör is hamar megjön (július 15-én). 

A Random a Közhelyek és Remek/Ez is remek! könyveimhez hasonlóan kizárólag az L&L könyvesboltban kapható és rendelhető.

Rengeteg kérdést és kérést kapunk a külföldi szállítással kapcsolatban, és a könyvesbolt idén biztosan indítja, de jelenleg még nem elérhető, így sajnos emiatt további türelmet szeretnénk kérni, hamarosan lesz rá lehetőség. Azonban a könyv minden áruházban megvásárolható ebook formátumban: Apple LibriBookline Líra Google Play

Még egyszer köszönöm a türelmet, és azt a mérhetetlen szeretetet, amivel ehhez a könyvemhez álltok. Mivel ez egy korábban, még az SzJG előtt íródott regényem, különösen fontos számomra, és rengeteget jelent a sok pozitív visszajelzés. Egyébként nekem is az egyik kedvencem magamtól. 

Mindenkinek nagyon jó nyarat kívánok, és jó szórakozást a Randomhoz!