Az Év könyve 2022

Véget ért a 2022-es Év könyve szavazás, ahol az Állj mellém első helyezést ért el ifjúsági kategóriában, a Random pedig első helyezett lett a borító kategóriában!

Szeretném mindenkinek őszintén megköszönni a támogatást és a szavazást, kimondhatatlanul örülök, és óriási elismerés, hogy mindkét könyv díjazott lett. 

Az Ég veled annak idején Aranykönyv díjas lett, így különösen nagy boldogság számomra, hogy (ahogyan a történetben Sáráék), a valóságban a második trilógia is meg tudta ezt ismételni és első helyezett lett az Év könyve szavazáson. Azt hiszem, ennél szebb végső lezárása nem is lehetne az IOV trilógiáknak, és hálásan köszönöm mindenkinek, hogy még egyszer izgulhattunk a Szirtesért.

És köszönöm, köszönöm, köszönöm a Random szavazatokat! A Random miatt szintén nagyon izgultam, és tekintve, hogy kisebb megjelenés volt és a kötet csak az L&L-ben kapható, már azt is hatalmas dolognak tartottam, hogy bekerült a TOP10 mezőnybe, és az, hogy végül megnyerte a borítót, tényleg a legnagyobb boldogság számomra, és őrülten büszke vagyok rá.

Több korábbi bejegyzésemben is írtam már róla, hogy a Random egy régebben (még az SzJG előtt) írt könyvem volt, ami hosszú-hosszú évekig pihent a fiókban, várva a saját idejét, ami valamiért úgy alakult, hogy idén jött el, és borzasztóan körülményesen ugyan, de végül megjelent. Az pedig, hogy ennyi várakozás, viszontagság, és küzdelem után a megjelenést követően a Random nem csupán azt érte el, hogy sok olvasó kedvenc könyve lett, de még egy díjat is nyert, az tényleg az egyik legjobb dolgok egyike, ami valaha történt velem.

Hálásan köszönöm, és nem csupán azt, hogy a Random díjazott lett, hanem azt is, hogy elképesztően sok pozitív visszajelzést kapok a könyvről, és hogy ennyire nagyon szeretitek. Sosem gondoltam volna, hogy a nyereményutas csapatom tunéziai nyaralásának ekkora közönsége lesz. Igazából, amikor írtam, akkor azt sem gondoltam volna, hogy akármekkora lesz. Éppen ezért (is) ekkora öröm és boldogság számomra, hogy a Random is első lett egy kategóriában. A tizenhárom évvel korábbi, bőven SzJG előtti énem sosem hinné el ezt az egészet. 

Köszönöm!

A Randommal kapcsolatban még egy gondolat, ami gyakran felmerül kérdésként az oldalaimon. A regény megjelent hagyományos, könyv formátumban, azonban a Közhelyek és Remek/Ez is remek kiadványokhoz hasonlóan kizárólag az L&L könyvesboltban kapható, illetve rendelhető az L&L webshopról. Papír alapon megjelent könyvként tehát csak az L&L-től lehet megvásárolni, ebook formátumban azonban minden ekönyv áruházban megtalálható.

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy szavazott az Év könyvén, és köszönöm, hogy az olvasók a befejező IOV kötetet, és a Randomot is díjazták! 

Kellemes ünnepeket kívánok, és még egyszer hálásan köszönöm, hogy ekkora boldogság érhetett így az év legvégén.