L&L

Október 15-én megújul az L&L könyvesbolt oldala, és ezzel egy időben indul a külföldi szállítás is. Az előző bejegyzésemben már írtam róla, de most hoztam egy új, sokkal részletesebb tájékoztatót a gyakran ismételt kérdésekkel.

Mikortól érhető el az oldal?

Október 15-én indul az L&L könyvesbolt megújult webshopja.

Itt lesz elérhető: llkonyvesbolt.hu

Mi lesz a változás?

Főleg a külföldi rendelés bevezetése, de maga az oldal kinézete is teljesen megváltozik, szebb és átláthatóbb lesz.

Mostantól mindig lehet majd külföldre is rendelni?

Igen, október 15-től állandó külföldi szállítás lesz a webshopról.

Mennyibe kerül a külföldi szállítás?

A szállítás ára a futárszolgálat által meghatározott régiók szerinti díj, amit az oldalon az ország kiválasztásakor lehet megnézni.

Lehet utánvéttel fizetni a külföldi rendelést?

Nem, sajnos külföldi rendelésnél csak Simple Pay fizetés lehetséges.

Mit lehet külföldre rendelni?

A könyveimhez tartozó termékeket, a havi könyvajánló könyveit, (szezonálisan) a Noble Rock kollekció darabjait, és persze az összes regényemet, beleértve a csak L&L-ben kaphatóakat is. (A nagy érdeklődésre való tekintettel előfordulhat, hogy valami hamar elfogy, természetesen a későbbiekben pótolva lesz)

Milyen könyveket lehet aláírva rendelni?

Október 15-től október 31-ig minden megrendelt Random, Remek!/Ez is Remek!, Közhelyek könyvet aláírva küld ki a könyvesbolt (külföldi és magyarországi rendelések esetében is).

Ezeket a könyveket külön is meg tudom rendelni, vagy muszáj mindhármat együtt?

A könyvek természetesen külön is rendelhetők, az aláírás minden megrendelt Közhelyek, Random, Remek!/Ez is Remek! példányra vonatkozik, akár együtt, akár szólóban.

Lehet névre szólóan kérni és/vagy személyes üzenettel?

Nem, sajnos az aláírás nem névre szóló, mert a várható nagy érdeklődés miatt ilyen mennyiségben ezt nem tudjuk megoldani.

Több könyv esetén mindegyik alá lesz írva? Például ha két Randomot rendelek? 

Igen, az aláírás több könyv rendelése esetén mindegyikre értendő. 

Más könyveket is lehet aláírva rendelni? SzJG? IOV, Bexi, stb.?

Nem, az aláírás a kizárólag L&L-ben kapható három regényre vonatkozik (Random, Remek!/Ez is Remek!, Közhelyek). Ennek oka, hogy a külföldi szállítás hiánya miatt erről a három könyvemről rengetegen lemaradtak, így az első két hétben (október 15. és október 31. között) ezek a regények aláírva kerülnek feladásra, ezzel szeretnénk megköszönni az eddigi türelmet. És bár az ötlet a külföldi szállítás indulása miatt fogalmazódott meg, ebben a két hétben minden, tehát külföldi és magyarországi rendelésre is egyaránt vonatkozik.

Mostantól mindig lehet majd aláírt Random, Közhelyek és Remek! könyveket rendelni a webshopról?

Nem, ez most abszolút időszakos, csak az október 15-től október 31-ig történő rendelésekre vonatkozik,  a külföldi rendelés indulása miatt. 

Kinek ajánlod a Randomot?

A Randomot mindenkinek, aki szereti a könyveimet és a stílusomat, mert hasonló a többi regényemhez, annyi különbséggel, hogy idősebbek a szereplők. 

Kinek ajánlod a Közhelyeket?

A Közhelyek a témája, hangulata és üzenete miatt az egyik, ha nem a kedvenc könyvem magamtól, azonban merőben eltér a többitől, sokkal borúsabb, mélyebb, és szomorúbb is a tőlem megszokottnál, így azoknak ajánlom, akiket ez nem zavar.

Kinek ajánlod a Remek!/Ez is Remek! könyvedet? 

A Remek! volt az első regényem, ami a folytatásával együtt idén megjelent egy egykötetes változatban, így a két rész egy könyvben kapott helyet. A Remek! a többi regényemtől eltérően elég rétegkönyvnek számít (és a legmegosztóbb írásom is), korban pedig 16+, így elsősorban idősebbeknek ajánlom, főként azoknak, akik ismerik/ismerték a 2000-es évek elejének hangulatát és világát. 

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, október 15-én indul a megújult L&L oldal.