40 nyári nap előrendelés

Március 27-től (hétfő) mindenhol előrendelhetővé válik a 40 nyári nap, ami a hivatalos megjelenés után (2023.04.26.) lesz kiszállítva. Kivétel ez alól az L&L könyvesbolt, ahol az előrendelések várhatóan már a hivatalos megjelenés előtt egy nappal, április 25-én kiszállításra kerülnek.

Ebben a bejegyzésben összeszedtem néhány infót az L&L előrendeléssel kapcsolatban.

Az L&L könyvesbolt webshopjából a 40 nyári nap aláírtan lesz előrendelhető, és valamennyi példányhoz jár egy, a könyvhöz kapcsolódó ajándék matrica is. Az aláírás és a matrica minden L&L-től előrendelt 40 nyári nap kötethez jár (több darab rendelése esetén is mindegyikhez).

Az aláírás nem névre szóló.

Bár az előrendelés március 27-én elindul, a könyv csak az L&L könyvesbolt megjelenéskor, április 25-én kerül kiszállításra.

A webshop megemelt mennyiséggel dolgozik, azonban a várható óriási érdeklődés miatt még így is előfordulhat, hogy az aláírt példányok elfogynak, ebben az esetben sajnos az L&L könyvesbolt nem tud több előrendelést felvenni. Ezzel kapcsolatban köszönjük a megértést, a könyvesbolt csak így tudja időben garantálni az aláírt könyvek kiszállítását.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján rengetegen nem jutottak aláírt példányhoz a gyorsan fogyó készlet miatt, így a mostani előrendelés esetében a rendelési mennyiség két darab 40 nyári napra lett korlátozva, ami azt jelenti, hogy rendelésenként csak két darab aláírt példány rakható a kosárba. Minden más termék és könyv rendelhető hozzá, a limit kizárólag a 40 nyári nap miatt került bevezetésre, hogy ne fogyjon el idő előtt, és ne maradjanak le róla annyira sokan.

A 40 nyári nap 608 oldal terjedelmű, a könyv ára 5499 Ft.

A rendelések választhatók utánvétes házhozszállítással, vagy bankkártyás fizetéssel is. A házhozszállítás ára a futárszolgálat által meghatározott díj, ami a könyvesbolt oldalán megtalálható.

Az L&L könyvesbolt előrendelések leadhatók külföldi házhozszállítással is, ebben az esetben a webshop számolja ki a futárcég által meghatározott díjat, ami a rendelés legvégén jelenik meg. Külföldi szállítás esetén kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az L&L előrendelések várhatóan 2023.04.25-én megérkeznek, erről a futárcég fog értesítést küldeni a szállítás előtti napokban. Nagyon fontos, hogy a rendelés leadásakor helyesen legyen kitöltve a név, cím, telefonszám, és email cím, mert a futárcég ez alapján küldi az értesítést, és szállítja ki a csomagot.

Az előrendelés ideje alatt a kizárólag L&L könyvesboltban kapható Random, Közhelyek és Remek/Ez is remek könyvek is rendelhetők a webshopról, azonban ezek a könyvek NEM aláírtan kerülnek feladásra, csak a 40 nyári nap példányok.

Elképzelhető, hogy a megemelkedett látogatottság miatt az L&L webshopja túlterheltté, esetleg elérhetetlenné válik egy időre, ebben az esetben előre is türelmet és megértést kérünk, minden erőnkkel azon leszünk, hogy kényelmesen és zökkenőmentesen lemenjen az előrendelés, de előfordulhatnak technikai problémák (szoktak is).

A rendelésről minden esetben érkezik visszaigazolás emailben (ezért fontos nagyon a helyesen megadott email cím). Amennyiben valaki nem kap visszaigazolást, a könyvesbolt azt kérné, várjon egy kicsit, és ne adjon le emiatt rögtön új rendelést, mert előfordulhat, hogy a nagy mennyiség miatt a rendszer lassabban reagál. Amennyiben (túl) sokáig nem érkezik visszaigazolás, a könyvesbolt elérhetőségein lehet érdeklődni a rendeléssel kapcsolatban.

Az L&L könyvesboltban a hivatalos megjelenés előtti napon, a kiszállítással egy időben, április 25-én már személyesen is megvásárolható lesz a 40 nyári nap, azonban a könyvesboltban nem aláírtan, az csak az előrendelésekre vonatkozik. A megjelenéskor nem, később, a nyár folyamán azonban lesz dedikálás, ahol személyesen is tudunk találkozni, erről hamarosan hozok majd pontosabb információkat.

A visszaszámlálás elindult, hétfőtől mindenhol előrendelhető a 40 nyári nap (az L&L könyvesbolttól aláírtan), a könyv pedig egy hónap múlva megjelenik! Nagyon várom, és mindenkinek hálásan köszönöm az érdeklődést.