Megjelent a 40 nyári nap

Egy elég zsúfolt időszak – volt egy instagram élő beszélgetés a Konnekt egyesülettel, egy négynapos maratoni aláírása az L&L előrendeléseknek és egy csomagolós szülinapom – után a tegnapi napon végre mindenhol megjelent és elérhetővé vált a 40 nyári nap!

Az ebook változat is megjelent, folyamatosan kerül fel az áruházakba, legnagyobb örömömre a könyvben lévő térképpel együtt. 🙂 Belinkelem azokat az oldalakat, ahol már megvásárolható: ekonyv.hu iBooks dibook

Szeretném megköszönni azt a határtalan szeretetet, ahogyan ezt a könyvet vártátok és fogadtátok, és hálásan köszönöm az első reakciókat azoktól, akik már el is olvasták. Spoiler nélkül: Köszönöm, hogy a visszajelzések alapján ennyire szerettétek az üzenetét, a hangulatát, és az életszerűségét, valamint, hogy kivétel nélkül mindannyian azt írtátok, úgy érzitek sokáig veletek marad olvasás után ez a történet, és hogy sok gondolkodnivalót hagy maga után. Azt hiszem ennél boldogabb nem is lehetnék, mert pontosan, de tényleg szó szerint ez az, amiért ez a könyv elkészült, ez volt minden, amit el szerettem volna érni vele, semmi más. És az, hogy már az első olvasói üzenetek pont ezt fogalmazták meg, mindennél többet jelent nekem. Köszönöm!

Mindenkinek nagyon jó szórakozást és jó olvasást kívánok a könyvhöz!

És a bejegyzés végén megragadnám az alkalmat, és megválaszolnék néhány gyakran ismételt kérdést:

A 40 nyári nap nem csak az L&L könyvesboltban, hanem mindenhol kapható.

Aláírt könyvet csak előrendelni lehetett az L&L könyvesbolt oldalán, ami már elfogyott, így sajnos jelenleg nincs lehetőség aláírt példány vásárlására. Aláírás nélküli könyvek továbbra is elérhetők a webshopon és személyesen az üzletben is.

Lesz dedikálás, legközelebb júniusban az Ünnepi Könyvhéten, ahol az L&L könyvesbolt idén először kiállítóként, pavilonnal is részt vesz, természetesen a saját kiadványokkal együtt (Random, Közhelyek, Remek1-2, plusz az összes könyvemhez tartozó termékekkel). A Könyvhéten én két időpontban, szombaton és vasárnap is aláírok majd, erről részletesebben írok majd egy másik bejegyzést. 🙂