Megjelent a Nem egyszerű könyv és ebook

Hivatalosan is megjelent a Nem egyszerű, minden könyvesboltban elérhető a kötet.

A november 7-i megjelenés a Libriben egy napot csúszott (sajnos azóta sem tudtuk kideríteni, hogy mi okozhatta a problémát), ezzel kapcsolatban köszönjük a megértést és a türelmet, mostanra mindenhova megérkezett a könyv, és valamennyi könyvesboltban megtalálható.

Ahogyan az ekönyv változat is felkerült a webshopokra, ahol legnagyobb boldogságomra az Apple books és Dibook felületén is első helyen nyitott.

Nem egyszerű ebook lista: (amire nem lehet kattintani, oda még nem került fel az ekönyv, de amint elérhetővé válik, a linket is beszúrom hozzá)

Apple

DiBook

eKönyv

Kobo

Google Play

Bookline

Líra

Libri

A héten megjelenő Nők lapja magazinban (45.szám) pedig olvasható velem egy nagyinterjú, ami hatalmas megtiszteltetés és óriási büszkeség számomra!

Ahogyan a fotózás is az volt, aminek BTS felvételei ebben a videóban nézhetők meg:

@leinerlaura

Nők lapja fotózás BTS

♬ Fluorescent Adolescent – Arctic Monkeys

Nagyon jó olvasást és szórakozást kívánok a Nem egyszerűhöz és hálásan köszönöm az első visszajelzéseket, amik alapján ti is annyira szeretitek ezt a könyvet, mint amennyire én szeretem. 🥹

@leinerlaura

A Nem egyszerű egyik helyszíne 🥰 Feneketlen-tó

♬ Alien Blues – Vundabar

A héten még jövök egy bejegyzéssel, amiről egyelőre nem mondhatok semmit, csak annyit, hogy elképesztően nagy boldogság ért, és alig várom, hogy megoszthassam veletek.