Ilyen volt a Könyvhét 2024

Vége a 2024-es Könyvhétnek, ahol az L&L könyvesbolt másodszorra vett részt kiállítóként, és ahol a kétnapos dedikálásom a szombati és vasárnapi eseményen is több, mint 5 órán át tartott. Elképesztő volt.

Köszönöm mindenkinek, aki meglátogatta az L&L könyvesbolt (szerintem) csodaszép standját

imádtam az idei dekorációt, főleg a pavilon “Nem egyszerű” oldalát.

Köszönjük a hatalmas érdeklődést, és hogy ennyien jöttetek az óriási sikernek örvendő zsákbamacska miatt, valamint a dedikált kártya, és a csak L&L könyvesboltban kapható Közhelyek, Random, és Remek/Ez is remek miatt. Utóbbi kettő el is fogyott a Könyvhéten, azonban a könyvesboltban (1136. Hegedűs Gyula utca 39.) és a webshopon is elérhető.

Ismét nagyon jól éreztük magunkat kiállítóként, így biztos, hogy megyünk a jövő évi eseményre is. ❤️

És akkor a dedikálásról. Elmondhatatlanul hálás vagyok mindenkinek, aki eljött, döbbenetesen sokan voltunk, a szombati napon 5 és fél, vasárnap pedig öt és negyed órás sor állt a pavilon előtt!

Mindenkinek köszönöm a türelmet (az olvasóknak és a kísérőknek is), köszönöm az ajándékokat és a sok-sok-sok kólát, amit hoztatok nekem. 🙂 Életmentő volt 😀

A két dedikálás videói:

Köszönöm, hogy kivártátok a hatalmas sort!

Könyvhét életképek:

Nagyon jó volt újra könyvhetezni, a tavalyi után nem gondoltam volna, hogy túl lehet szárnyalni, és nem is volt cél, de mégis azt tudom mondani, hogy a második L&L-es könyvhetünk még az előzőnél is jobban sikerült.

Mindenkinek hálásan köszönöm, jövőre ugyanitt. 🙂

Készült velem egy interjú a Könyvheti Találkozások sorozathoz, aminek nagyon örültem, és nagyon élveztem a beszélgetést. (A villámkérdéseknél a rávágott Rajmund válaszom engem is meglepett, így végre kiderült, hogy tudat alatt ezek szerint Rajmi-army tag vagyok :D) A teljes videó, amiben többek között a terveimről és a következő megjelenésről is beszélek egy kicsit:

Köszönöm az elmúlt napokat, ismét egy örök élményt szereztetek nekem, amit szívből köszönök, és igyekszem meghálálni. 🥹