Ünnepi Könyvhét 2023

A 2023.06.08-tól 2023.06.11-ig tartó Ünnepi Könyvhéten először vesz részt kiállítóként az L&L könyvesbolt, én pedig ebből az alkalomból két napon is dedikálni fogok a rendezvényen.

Az L&L könyvesbolté a 47-es számú pavilon, és a Duna-Korzón lesz megtalálható (a Könyvhét oldaláról letölthető térkép jelölni fogja, de a könyvesbolt és én is megosztjuk majd minden felületünkön a pontos helyszínt.)

Az L&L könyvesbolt végig kint lesz a Könyvhéten (június 8-tól 11-ig), és valamennyi megjelent könyvem megvásárolható lesz a pavilonnál, köztük a kizárólag L&L könyvesboltban kapható három kötetem is (Random, Közhelyek, Remek!/Ez is Remek), továbbá a könyvesbolt visz a könyveimhez kapcsolódó termékeket.

Mindenkit sok szeretettel vár az L&L könyvesbolt 47-es számú pavilonja a Duna-Korzón a Könyvhét nyitvatartása alatt a regényeim mellett más kiadványokkal, megvásárolható ajándéktárgyakkal, kedvezményekkel, és persze a kétszer is megrendezésre kerülő dedikálásommal.

A dedikálásról:

A Könyvhéten két alkalommal is lehet dedikáltatni velem, a szombati napon 16h-tól 17h-ig, vasárnap pedig 14h-tól 15h-ig. Ez azt jelenti, hogy aki szombaton délután ötig, vasárnap pedig délután háromig megérkezik az L&L pavilonjához, biztosan sorra kerül, akkor is, ha elhúzódik, és tovább tart a dedikálás a kiírt időpontnál. Nagyon fontos viszont, hogy aki szeretne részt venni a dedikáláson, a kiírt időponton belül érjen oda, mert sajnos elképzelhető, hogy a várható nagy érdeklődésre való tekintettel lezárják a sort szombaton 17h-kor, vasárnap pedig 15h-kor. Természetesen az akkor még aláírásra várakozók sorra kerülnek. 🙂

A Könyvhétre nincs belépő, az esemény látogatása és a dedikálásokon való részvétel ingyenes.

A dedikálására saját könyvvel is lehet érkezni, az eseménynek semmilyen vásárlási kötelezettsége nincs.

Mivel nagyon-nagyon rég volt dedikálásom, a szombati és vasárnapi napon is sok érdeklődőre számítunk, ezért azt szeretnénk kérni az olvasóimtól, hogy lehetőség szerint személyenként csak egy könyvet hozzatok dedikáltatni, mert a több könyv aláírása esetén nagyon megnő a várakozási idő, és nagy valószínűség szerint, ha nem halad a sor, akkor amúgy is mindenképpen redukálódik az aláírás egy kötetre, éppen ezért, hogy ne cipeljétek feleslegesen, inkább előre kérnénk, hogy egyet hozzatok, így biztosan marad idő arra, hogy váltsunk pár szót is. A dedikálandó könyv BÁRMELYIK regényem lehet, nem szükséges a legújabbnak lennie.

Mindenkit sok szeretettel várunk a Könyvhéten, borzasztóan izgulok, szerzőként és kiállítóként egyaránt, mert azon túl, hogy alig várom, hogy találkozzunk, nagyon készülünk az L&L pavilonnal is!