Ilyen volt a Könyvhét

Véget ért a 94. Ünnepi Könyvhét, ahol az L&L könyvesbolt először (és egészen biztosan nem utoljára) vett részt kiállítóként, saját pavilonnal. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki az elmúlt négy napban meglátogatta a Duna-korzón lévő standunkat, csodaszép volt, és óriási büszkeség, hogy ott lehettünk.

A csütörtöki nyitás:

(A galéria lapozgatós)

A Könyvhét szombati és vasárnapi napján is volt dedikálásom, én pedig hálásan köszönöm, hogy ennyire nagyon sokan voltunk mindkét alkalommal.

Köszönöm a türelmet (az olvasók mellett a szülőknek, nagyszülőknek és kísérőknek is külön köszönöm, hogy kivárták az elképesztően hosszú sort), köszönöm, hogy jókedvűen, beszélgetéssel és barátkozással telt a várakozás, és köszönöm, hogy mindenki megértő volt azzal kapcsolatban, hogy csak egy könyv aláírására volt lehetőség ekkora tömegnél.

Köszönöm a rengeteg ajándékot, rajzot, karkötőt, és a figyelmességet, hogy többen hoztatok csokit, kólát, starbucks kávét is nekem. Elképesztő két nap volt, minden percét imádtam, és végtelenül hálás vagyok érte.

A vasárnapi zárás:

Nagyon jó volt veletek! 🙂 Jövőre biztos, hogy újra lesz L&L pavilon és dedikálásom is a Könyvhéten.