Noble Rock 2023 nyár

A mai naptól újra elérhető a Noble Rock limitált darabszámban az L&L könyvesbolt megújult webshopján. Mivel a nyári Noble Rockot abszolút mini kollekciónak szántam, igyekeztem olyan alapdarabokat kiválasztani, amik nagyjából mindenhez és mindennel jók.

Az új Noble Rock legtöbbjét már láthattátok rajtam, vagy nálam, a mini-kollekcióban helyet kapott egy (vastag anyagú) vászontáska, egy kisebb és egy nagyobb méretű vászontasak, amik kizárólag együtt kaphatók, így az ára is a két darabra vonatkozik, együttesen. A felsők közül valamennyire visszahoztam a nyári vonalat a fagyis és pálmafás mintájú NR pólókkal, illetve érkezett egy crop top, valamint a klasszikus tank top páros fekete-fehér színben, amiket szintén csak együtt lehet rendelni, így annak az ára is a két felsőt jelenti egyben.

@leinerlaura

💀🖤📦 Noble Rock

♬ original sound – • ꜱᴘᴇᴅ ᴜᴘ ꜱᴏɴɢꜱ •

Mindenkinek nagyon köszönöm az érdeklődést, és a türelmet, az új oldalon már kapható a Noble Rock, illetve természetesen a könyveim (köztük a kizárólag L&L-ben kapható kiadványok) és a kiegészítő termékek is. A házhozszállítás bővült csomagpontos és csomagautomatás opcióval, elérhető a külföldi szállítás, illetve több új menüpont is került az oldalra. Az L&L webshop teljes megújulása miatt a korábbi regisztrációkkal sajnos már nem lehet belépni, de az új oldalon lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra, vagy új regisztrációra, ami nem kötelező, de abból a szempontból érdemes, hogy így láthatók az olyan funkciók, mint a vásárlási előzmények megtekintése, kedvencek, stb.

Az L&L webshopja, és a Noble Rock is elindult, augusztus 4-én pedig újra nyit a jelenleg átalakítás alatt lévő L&L könyvesbolt is. 🙂