L&L könyvesbolt

A több, mint egy hónapig tartó zárvatartás után Augusztus 4-én végre újra nyit az L&L könyvesbolt. Mindenkit sok szeretettel várunk a megszokott helyszínen (1165. Hegedűs Gyula utca 39.) és megszokott nyitvatartással ( hétfőtől-péntekig 10h és 18h között).

Nagyon köszönjük a türelmet, kész vagyunk az átalakítással, amire a raktározás miatt volt szükség, így a teljes hátsó részt megváltoztattuk. Mivel ez a változás főleg a raktár részt érintette (ami kívülről nem látszódik), a vásárlók számára annyira nem lesz látványos a végeredmény, csupán annyiban, hogy a leválasztás miatt kisebb lett az eladótér, így maga a könyvesbolt is. 🙂

Az átalakítás alatt készült fotókat megosztottam az instámon,

valamint készültek TikTok videók is a folyamatról

És a raktárban talált emlékekről is 😀

Nagy élmény volt ez a pár hét pakolás és rendezkedés, de már nagyon hiányzott a könyvesbolt, úgyhogy nagyon várom, hogy ismét nyitva legyen augusztus 4-től. Több felületemen is kérdés volt, hogy én is ott leszek-e a nyitáskor, és igyekeztem mindenhol megválaszolni, de itt is leírom a biztonság kedvéért, hogy nem, én nem leszek ott, nincs hivatalos programja a pénteki napnak, csupán elkészült az átalakítás, így újra nyitva lesz a könyvesbolt. 🙂

Ahol továbbra is kapható minden könyvem, a könyveimhez tartozó kiegészítő termékek, illetve a kizárólag L&L-ben kapható regényeim is: Random, Közhelyek, amik mellé hamarosan elkészül a Remek!/Ez is remek új, nagyon extra külsejű kiadása. Erre még egy picit várni kell (szerintem maximum 1-2 hét) de már én is nagyon szeretném, hogy megérkezzen a nyomdából, iszonyatosan izgulok, hogy olyan jól néz-e majd ki élőben, mint amilyennek elképzeltem.

Ahogy megjön a Remek, hozom róla a bejegyzést, posztot, képeket és videókat, illetve nemsokára kiírom a szeptember végén megrendezésre kerülő Könyvfesztivál programjait (a dedikálás mellett lesz egy másik eseményem is a könyvfeszten), és… És persze hamarosan érkeznek az első infók az őszi könyvemről.