Remek! + Ez is Remek! új kiadás

A mai napon megérkezett, és kaphatóvá vált az L&L könyvesboltban, valamint a könyvesbolt webshopján a Remek! és az Ez is Remek! egykötetes változatának új, fordított kiadványa. Alig vártam már, hogy megmutathassam, nagyon régóta terveztük ezt a változatot, és elképesztően boldog vagyok, mert egyszerűen gyönyörű lett. A két regény ezúttal nem egymás után, hanem megfordítva került össze egy kötetben, úgy, hogy középen találkoznak, így két borítót is kapott a két rész, amit szintén nagyon-nagyon imádok, hihetetlenül jól néz ki, és bár én már hónapok óta ismerem, hogy milyen lesz, ma először láttam élőben, és teljesen odavagyok érte. Nagyon köszönöm a könyvre kapott reakciókat is, és hogy nektek is ennyire tetszik.

Nagyon fontos azonban, hogy a Remek!+Ez is remek! csak új külsőt kapott, tartalmilag nem változott az előző kiadásokhoz képest, a könyv továbbra is ugyanaz, ami volt, és, ahogy mondani szoktam, valamint az előszóban is írom, nem is a legnagyobb kedvence az olvasóknak, így akit érdekel a regény, előbb olvassa el a tartalmát, és nézzen utána nyugodtan, hogy milyen, mert a Remek a legelső könyvem volt, jóval a Szent Johanna előtt íródott és jelent meg először, ráadásul egy egészen más stílus, mint amit megszokhattatok tőlem, így jellemzően nem mindenkinek tetszik (finoman fogalmazva). 🙂 Ezt igyekszem mindig megemlíteni a Remekkel kapcsolatban. 😀

Ettől függetlenül számomra különösen fontos könyv, mert ez volt a legeslegelső regényem, így mindig nagyon örülök, amikor valami új történik vele, mint a tavalyi egykötetes verzió, vagy most, ez a fordított kiadás, ami tényleg, de tényleg eszméletlenül néz ki.

Jó szórakozást és olvasást kívánok hozzá mindenkinek, a könyv elérhető az L&L-ben személyesen, és rendelhető a webshopon. 16 éven felüli olvasóknak ajánlott.

A könyv két korábban külön megjelent regényt tartalmaz (Remek!, Ez is Remek!), az ára 6990 Ft, a terjedelme 606 oldal, fordított verzióban.

Tartalom:

Remek!

Mire számíthat egy 19 éves lány, aki nagy nehezen végre megszabadul az iskolától, és soha többé a közelébe sem akar menni? Akinek a barátja az egész nyarát Floridában tölti – nélküle? Akinek mindene a film, forgatókönyvíró szeretne lenni, csak éppen még egy betűt sem írt le? Például elmehet dolgozni egy videótékába, hogy ne teljen tétlenül a nyara. Ennél jobb munkahelyet nem is találhatna, és végre lesz ideje nekilátni a forgatókönyvnek… Persze végül semmi sem a tervek szerint alakul, minden a feje tetejére áll: valódi filmbe illő jelenetek, káosz és rengeteg humor Leiner Laura első, bemutatkozó regényében.

Ez is remek!

Elmúlt a nyár, és ezzel vége szakadt a hajmeresztő buliknak, a féktelen nyaralásoknak és a váratlan összejöveteleknek. Vagy mégsem? A Remek!-ből megismert őrült csapatot természetesen holmi időjárás nem fogja meggátolni abban, hogy továbbra is teljesen képtelen helyzetekbe sodorja magát. A videótéka még mindig üzemel, Lindáék szinte minden estéjüket együtt töltik, de vajon meddig tartható fenn ez az állapot? Mi lesz, ha új tagok érkeznek a bandába, pl. gyerekek? És vajon lehet-e forgatókönyvíró abból, aki még soha egy betűt sem írt le a filmterveiből? A Remek! című könyvben megismert szereplők kalandjai a már megszokott eszeveszett tempóban folytatódnak.

@leinerlaura

Megérkezett a Remek!/ Ez is remek! egykötetes, “fordítgatós” kiadása 💕

♬ better than revenge x girlfriend – i love taylor swift <3

És még néhány, a Remektől független infót is beszúrnék a végére:

A Random jelenleg utánnyomás alatt van, szeptember első hetében érkezik a nyomdából az L&L könyvesboltba és az L&L webshopra is, addig sajnos nem elérhető a kötet, csak ebook formátumban. Random ebook:

Apple Bookline Líra DiBook eKönyv Kobo Google Play  Libri 

Az L&L átalakítás miatt sajnos az idei nyáron elmaradt a Noble Rock pop-up, viszont pont emiatt limitált darabszámban kapható a könyvesboltban is.

A könyvfesztiválon az L&L könyvesbolt végig kint lesz, velem pedig két alkalommal is lehet majd találkozni, a szeptember 30. (szombat) és október 1. (vasárnap) eseménnyel kapcsolatban is hozom hamarosan a részleteket.

Ahogyan az ősszel megjelenő új könyvemről is. 🙂