Nem egyszerű – teljes borító és GYIK

November 7-én jelenik meg a Nem egyszerű, amivel kapcsolatban ebben a bejegyzésben szedtem össze a gyakran ismételt kérdéseket és fontosabb információkat.

Megjelenés, előrendelés

Mikor jelenik meg a könyv?

A Nem egyszerű hivatalos megjelenése 2023.11.07. azonban az L&L könyvesboltban már előtte egy nappal, 2023.11.06-tól megvásárolható lesz a kötet.

Csak az L&L-ben lesz kapható a könyv?

Nem, végül a Nem egyszerű mindenhol megjelenik. Egy nappal a november 6-i L&L megjelenés után, november 7-től minden könyvesboltban kapható lesz.

Mikortól lehet előrendelni a könyvet?

A Nem egyszerű 2023.09.25-től mindenhol előrendelhető, az L&L könyvesbolt webshopján korlátozott számban aláírtan. (Az aláírás nem névre szóló, sajnos előrendelésnél nem tudjuk megoldani a név szerinti dedikációt)

Hol lehet előrendelni?

L&L könyvesbolt aláírt példány

Libri

Líra

Bookline

Moobius

Book24

Külföldre elő lehet rendelni?

Igen, az L&L oldalán lehetőség van a külföldi rendelésre, ennek szállítási költségeiről a webshopon lehet tájékozódni.

Mennyibe kerül a könyv?

A kötet bolti ára 4990 Ft.

Mennyibe kerül az aláírt könyv?

Ugyanannyiba, az aláírt példány ára nem változik.

Lesz ekönyv változat?

Igen, a megjelenést követő napokban felkerül az ebook formátum is az áruházakba.

A Könyvfesztiválon már megvásárolható lesz a Nem egyszerű?

Nem, a szeptember 28. és október 1. között megrendezésre kerülő Könyvfesztivál idején még nem jelenik meg a Nem egyszerű, azonban a vasárnapi beszélgetésen már biztos, hogy lesz szó róla. 🙂 A könyvfeszt részleteiről és a velem kapcsolatos programokról ITT lehet olvasni.

A Nem egyszerű megjelenésekor lesz dedikálás az L&L könyvesboltban?

Nem, a novemberi megjelenéskor biztosan nem lesz dedikálás, azonban a hivatalos megjelenés előtti napon, már november 6-án megvásárolható lesz a kötet az L&L könyvesboltban.

Oldalszám, tartalom, teljes borító, korhatár, műfaj

Hány oldalas a Nem egyszerű?

416 oldal.

Miről szól a könyv?

A huszonhárom éves Iza szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadónál, és a nagy lehetőséget várja, ami váratlanul az ölébe hullik, amikor ráosztják napjaink legnépszerűbb színészének memoárját. Csakhogy a kézirat még nem készült el, így Izának fejezetenként kell megszereznie az elfoglalt színésztől, miközben az élete éppen minden más területen is kaotikussá válik: a határidővel való versenyzésen túl kénytelen megküzdeni az új albérletében rászakadó pech-szériával, a szülei állandó aggodalmával, valamint a legjobb barátja friss kapcsolatával, ami nem várt érzéseket ébreszt benne. Iza nem tehet mást, mint sodródik az árral, ahol az életművész barátnőjén kívül már csak egy plakátba kapaszkodhat. Munka, barátság, szerelem és rengeteg könyv Leiner Laura új, huszonévesekről szóló romkomjában.

Hány éves kortól ajánlott?

A Nem egyszerű 14 éves kortól ajánlott.

Hogy néz ki a teljes borító?

Sorozat lesz?

Nem, a Nem egyszerű egyrészes könyv.

Milyen műfaj?

Szórakoztató/romantikus.

Kiknek szól a Nem egyszerű? Kiknek ajánlanád?

A Nem egyszerűt főként azoknak ajánlom, akik szeretik a könnyedebb, humorosabb, pörgősebb könyveimet, akik szívesen olvasnak tőlem huszonévesekről, illetve a hangulata és a történetben szereplő könyvkiadós vonal miatt mindenkinek, akit érdekel egy (kitalált) könyves világ és élet. 🙂

Hová sorolnád a saját LL könyveid kedvelési listáján?

Ez nehéz, mert mindig a következőleg megjelenő könyvem a kedvencem, így természetesen most a Nem egyszerű van az első helyen, de ezzel a könyvvel kapcsolatban biztosan tudom, hogy még évek múlva is garantáltan az elsők között lesz. 🙂

November elején tehát érkezik a Nem egyszerű, előtte azonban szeptember 25-én indul az előrendelés, szeptember 28. és október 1. között pedig mindenkit sok szeretettel várunk a Könyvfesztiválon az L&L könyvesbolt standjánál (Üvegcsarnok D12 pavilon) valamint a dedikáláson/beszélgetésen.