Kérdések és válaszok | 2

Nemrég volt az instámon egy kérdezz-felelek, amiről most hoztam egy bővebb bejegyzést is a válaszokkal. 🙂

Nem, az év első felére nem volt betervezve megjelenés, ezért nem is hoztam róla hírt, mert annak ellenére, hogy már elkészült a következő könyvem, szerettem volna időt adni a múlt novemberben megjelent Nem egyszerűnek, ami tavaszi történet, és most a leginkább aktuális.

Ezzel kapcsolatban kaptam a legtöbb kérdést, nagyon-nagyon köszönöm az elképesztő érdeklődést.

Ősszel érkezik az új könyvsorozatom első része. 🙂

Nem, nem. Teljesen új regény. Lesz majd a későbbiekben olyan könyvem is, amit korábban írtam, csak eddig nem jelent meg (fiókban maradt), de ősszel az új sorozat első része jön.

Szórakoztató, ifjúsági (sulis).

Sorozat első része érkezik ősszel.

Hamarosan… : )

Nem! Abszolút nem. Nagyon fontos számomra, és kifejezetten koncepció is, hogy a könyveim, és főként a sorozataim ne hasonlítsanak egymásra, hanem el lehessen őket különíteni. Az egyik legnagyobb büszkeségem íróként, hogy két sulis könyvsorozatom is van (SzJG, IOV-trilógiák), amik egyáltalán nem emlékeztetik az olvasókat a másikra. Az új történetet is így találtam ki, direkt más lesz, mint a korábbiak, hiszen olyanjaim már voltak, ilyen pedig még nem. Annyi, hogy ennyire sok év elteltével (amit szándékosan kivártam) ismét egy iskolán belül, nem pedig kívül leszünk a történet szempontjából. De semmi hasonlóság semmivel, csupán, hogy sulis, ezt viszont direkt írtam ki, mert… A címből majd úgyis kiderül, gondoltam ennyit elárulhatok előre. Nagyon-nagyon várom, főként, mert hihetetlenül régen volt első részem (technikailag az Ég veled volt legutóbb friss sorozatbemutatkozás) és ez mindig egy másfajta állapot, és egy másfajta izgalom, amikor egy hosszú, többrészes történet kezdődik el.

Az L&L könyvesbolt Budapesten, a Hegedűs Gyula utca 39. szám alatt található.

Amikor csak időm engedi, beugrom pár percre, de fixen sajnos soha nem tudom előre megmondani, hogy mikor leszek bent.

Igen, az L&L könyvesbolt június 13-tól 16-ig végig kint lesz saját pavilonnal a Könyvhéten, én pedig kétszer is dedikálok majd, június 15-én szombaton 16h-tól 17h-ig, június 16-án vasárnap pedig 13h-tól 14h-ig.

A KÖNYVHÉTRŐL VAN KÜLÖN BEJEGYZÉSEM, ITT OLVASHATÓ

Igen, az L&L könyvesbolt standjánál (a Duna-Korzón az utolsó pavilon leszünk :D) minden könyvem, régi, új, és L&L-es kiadvány is megvásárolható lesz.

A várható nagy(obb) érdeklődésre való tekintettel azt kérnénk mindenkitől, hogy személyenként csak egy könyvet írasson alá, így gyorsítva meg az esetleges sort, és várakozási időt. Ezzel kapcsolatban köszönjük a megértést.

Idén úgy alakult, hogy a szokásosnál is kevesebb felkérést tudtam vállalni, nagyjából belátható időn belül csak a Könyvhetet, így aki tud, jöjjön, mert sajnos nem tudom mikor lesz legközelebb dedikálás, előfordulhat, hogy elég soká.

Így késő tavasszal a Nem egyszerűt és a Közhelyeket mondanám, az egyik vicces/vidám, a másik szomorú, de mindkettő tavaszi, és egyrészes. Ezen kívül, mivel megyünk bele a nyárba, bármelyik nyári könyvemet (abból elég nagy a választék) Random, Bábel, 40 nyári nap, IOV I-II trilógia. 🙂

Nyaralásra egyértelműen a Randomot. 🙂

Ez kommersz válasz lesz, de Stranger Things, illetve a Bojack Horseman.

Időnként telítődöm a nagyon sötét/fekete színekkel, és olyankor általában átfestem a hajam valami világosabbra.

Volt már korábban, és megint kedvet kaptam hozzá. 🙂 De ez nem végleges, csak színezés. Igaz, nem nagyon akar kijönni… 😀

❤️ A nővérem. Mindig ő.

Linda 🙂

Köszönöm szépen, ezt mindig nagy boldogság visszahallanom, mert elég fontosak a könyveimhez választott zenék, és nagyon várom, hogy a következő(ke)t is megismerjétek.

Azt hiszem Iza a Nem egyszerűből, mert bármennyire is kaotikus az élete, neki van a legjobb munkája, barátnője, barátja… És mozi mellett lakik. 😀

Egyébként még Zoét mondanám a 40 nyári napból Szakó miatt.

Én nagyon karkötős vagyok, szóval mindenképpen az.

Szerintem ezt kevesen gondolnák, de… A Közhelyek Disneylandben jutott eszembe. Én sem értem. 😀

Ezeket bármikor:

For a minute there. I lost myself. Ez a Radiohead-Karma Police számában van, és nagyon-nagyon régóta a háttérképem is.

😀 Köszönöm, de nincs ilyenem, abban megyek moziba, ami éppen rajtam van.

Mindig én találom ki a könyvborítókat, a színeket is, és azt is, hogy mi legyen rajta. 🙂

Nem egyszerűből Hajni, és a Bexiből Daniella.

Valami filmes munka, forgatókönyvírás esetleg.

Igen, tervben van, de utazásról/nyaralásról soha nem szoktam posztolni, vagy beszámolni, azt szeretem megtartani teljesen privátnak. 🙂

Nagyon köszönöm! Igen, sajnos a Nem egyszerű egyrészes könyvem, nem lesz folytatása, de nekem is hatalmas kedvencem a sajátjaim közül.

Rengeteg van, imádom a mémeket, az Instámon sűrűn megosztok olvasóit, és sajátot is, nem is tudnék választani, annyira jók vannak.

Igazából jól, ahogy így visszaemlékszem rá (bár nem mostanában volt). Nagyon-nagyon gyorsan megírtam, szinte éjjel-nappal, megállás nélkül, és a mai napig az egyik leg-leg könyvem. Minden szempontból az egyik legfontosabb írásomnak tartom.

Jaj, nagyon jó lenne, de jelenleg nincs nagyon időm rá, összecsapni pedig nem szeretném, mert annál sokkal fontosabb projektem volt mindig is a Noble Rock. Így inkább kicsit tolódik, és majd akkor jön új kollekció, amikor maximálisan tudok vele foglalkozni. De nagyon köszönöm, hogy várjátok, ígérem, lesz még. 💀

Nincs. 🙂

Instán a filmtourismus és a mozinaplo oldala.

A Remek! volt az első könyvem.

😀 Könyvekből válogatósabb vagyok, emiatt ritkábban olvasok, mert nagyon megszűröm, hogy mit. Filmek terén más a helyzet, jöhet bármi (főleg moziban), úgyhogy ilyen szempontból én inkább a filmeket mondom. Máshogy tölt fel és kapcsol ki.

Avenged Sevenfold sajnos kimaradt eddig, és őrülten szeretném látni őket élőben, illetve Eminem. Egy Eminem koncertért bármit megadnék. 😀

🙂 Kezdésnek talán a Szent Johanna gimit, általában azzal kezdik az olvasók, vagy a második IOV trilógiát mondanám még. Bármelyiket választod, nagyon jó szórakozást hozzá.

Néhány éve leestem a futópadról és eltört a szegycsontom. Kábé így:

Nagyon köszönöm, hogy ezt ennyire sokan kérdeztétek. Jól vagyok, nagyon várom a Könyvhetet, és majd az őszi megjelenést is, közben pedig fantasztikus dolgok történnek, a 40 nyári nap és a Nem egyszerű is jelölt a Moly-díjra és nemrég kaptam egy nagyon megtisztelő megkeresést, erről nemsokára hozom a részleteket, és hogy pontosan mi ez. 🙂

Köszönöm a kérdéseket, és hogy végigolvastátok a bejegyzést!